VI TILBYR

Medlemskap med ukentlige yogaklasser, yogakurs, yogaweekend og sommeryoga. 

 

Medlemskap går over to perioder med binding 4 mnd av gangen.

Periode 1: januar - april, periode 2: september - desember.

Pris medlemskap 775,- pr mnd.

Pga coronarestriksjoner med påbud om deltagerlister og begrensede plasser så må alle medlemmer melde seg på yogatimene for hver gang.

Ashtanga Yoga Nybegynnerkurs 8 uker, starter tirsdag 26.januar (ingen undervisning i vinterferien uke 8). Siste kursdag 23.mars. Pris: 1700,-  Ungdom fra 14 til 20 år pris 1400,-  Vil du ha fri tilgang til de andre timene i perioden kurset varer kan du betale et tillegg på 250,-  Ønsker du å kjøpe medlemskap hele periode 1 og i tillegg følge kurset så er kurset inkludert i medlemskapsprisen. Men du må allikevel melde deg på kurset pga begrensede plasser! 

Betaling på vipps til Yogalåva AS (nr #539198) før kursstart - merk betalingen yogakurs.

Sommeryoga fra mai tom august med drop in. 

Pris drop in 220,- , medlem 190,-  (medlem er de som hadde medlemskap periode 1)  Betaling på vipps til Yogalåva AS (nr #539198) - merk betalingen sommeryoga!

Turid arrangerer også andre yoga - eventer utenfor Yogalåva etter avtale, enten det er en vennegjeng på tur som vil ha en egen yogasession, en bedrift som vil gi yoga/trening til sine ansatte eller et kurs/seminar som vil ha et avbrekk med en yogatime. Online Yoga med grupper på zoom fungerer også supert!

Vil du Kontakt oss på tlf 92979860 for mer informasjon.

Instruktør

Ms. Yogalåva

Turid Jørgensen Honerud har Ryt 200 yoga teacher training fra Asta Yoga i San Fransisco.Hun er musiker i bandet Katzenjammer, og det har blitt praktisert yoga på mang en backstage og hotellrom. Hun har også benyttet anledningen til å praktisere på mange forskjellige yogastudioer på sin vei ute på turné. Da hun var hjemme praktiserte hun hos Karen Kollien Nygård på Zanti Yoga i Oslo.

 

Turid er en erfaren yogainstruktør og er opptatt av at alle skal få følge sitt eget tempo, og å formidle at man ikke skal måle seg opp mot andre.

Vi har alle forskjellige utgangspunkt og må jobbe ut fra oss selv og ikke sidemannen eller naboen.