VI TILBYR

Yogakurs, yoga retreats og sommeryoga.

Yogakurs og retreats

Vi tilbyr forskjellige yogakurs og retreats gjennom hele året. 

 

Online yoga

Alle kurs kan også følges på zoom, eller en kombinasjon av zoom og live på låven etter hva som passer deg uke for uke. Vi har hele koronaperioden hatt god erfaring med denne kombinasjonen på våre yogatimer.

 

Ved eventuelle covid-19 restriksjoner går all undervisning over på zoom.

Sommeryoga fra mai tom august med drop in. 

Pris drop in 220,-

Sommer klippekort 8 klipp - 1550,-  Må  benyttes tidsrommet  mai tom august.

Betaling på stedet med kort eller vipps!

 

Turid arrangerer også andre yoga - eventer utenfor Yogalåva etter avtale, enten det er en vennegjeng på tur som vil ha en egen yogasession, en bedrift som vil gi yoga/trening til sine ansatte eller et kurs/seminar som vil ha et avbrekk med en yogatime. Online Yoga med grupper på zoom fungerer også supert!

Vil du Kontakt oss på tlf 92979860 for mer informasjon.

Instruktører

Ms.Yogalåva

Turid Jørgensen Honerud har Ryt 200 yoga teacher training fra Asta Yoga i San Fransisco.Hun er musiker i bandet Katzenjammer, og det har blitt praktisert yoga på mang en backstage og hotellrom. Hun har også benyttet anledningen til å praktisere på mange forskjellige yogastudioer på sin vei ute på turné. Da hun var hjemme praktiserte hun hos Karen Kollien Nygård på Zanti Yoga i Oslo.

Turid er en erfaren yogainstruktør og er opptatt av at alle skal få følge sitt eget tempo, og å formidle at man ikke skal måle seg opp mot andre.

Vi har alle forskjellige utgangspunkt og må jobbe ut fra oss selv og ikke sidemannen eller naboen.

Yogalåva_logo_4.png