VI TILBYR

Medlemskap med ukentlige yogaklasser, yogakurs, yogaweekend og sommeryoga.

 

 

 

 

Medlemskap 

Månedene man kan kjøpe medlemskap er januar tom april, og september tom desember. Man må binde seg og betale for to måneder av gangen. Timeplanen kan forandres etter nyttår og etter sommeren. I skoleferier er det i utgangspunktet ingen undervisning, men pop up yogatimer kan oppstå!

Uke 40 skal Ms. Yogalåva på en uke yoga fordypning, og hennes timer vil bli erstattet av Ada med noen forandringer. Tidene blir de samme.

Medlemmer må melde seg på yogatimene for hver gang på hjemmesiden eller wix app. På appen er det lett å melde seg på i farta!

 

Online yoga

Noen av yogatimene tilbys også på zoom, de er markert med zoom i parentes i timeplanen. Kun zoom medlemskap kan også kjøpes for de som ikke har mulighet til å delta fysisk på låven.

 

Ved eventuelle covid-19 restriksjoner går all undervisning over på zoom.

Priser og betaling

Pris fullt medlemskap 775,- pr mnd. - Kan delta fritt på alle timer på låven og zoom.

Pris zoom medlemskap 575,- pr mnd. - Kan delta fritt på timene som tilbys på zoom.

2 ukers prøveperiode kan kjøpes for 350,- Kan kun benyttes en gang!

Medlemskap begynner 1. i en mnd, og betales på vipps til Yogalåva #539198. Om denne datoen er ubeleilig så ta kontakt og vi avtaler en annen dato. Man må binde seg og betale for to måneder av gangen.  Hvis du ikke har vipps så tar vi også betaling med  kort på låven.

 

Sommeryoga fra mai tom august med drop in. 

Pris drop in 200,- , medlem 190,-  (medlem er de som hadde medlemskap periode 1)

Sommer klippekort 8 klipp - 1440,-  Må  brukes innen medlemskapsperioden starter i september!

Betaling på stedet med kort eller vipps!

 

Turid arrangerer også andre yoga - eventer utenfor Yogalåva etter avtale, enten det er en vennegjeng på tur som vil ha en egen yogasession, en bedrift som vil gi yoga/trening til sine ansatte eller et kurs/seminar som vil ha et avbrekk med en yogatime. Online Yoga med grupper på zoom fungerer også supert!

Vil du Kontakt oss på tlf 92979860 for mer informasjon.

Instruktører

Ms.Yogalåva

Turid Jørgensen Honerud har Ryt 200 yoga teacher training fra Asta Yoga i San Fransisco.Hun er musiker i bandet Katzenjammer, og det har blitt praktisert yoga på mang en backstage og hotellrom. Hun har også benyttet anledningen til å praktisere på mange forskjellige yogastudioer på sin vei ute på turné. Da hun var hjemme praktiserte hun hos Karen Kollien Nygård på Zanti Yoga i Oslo.

Turid er en erfaren yogainstruktør og er opptatt av at alle skal få følge sitt eget tempo, og å formidle at man ikke skal måle seg opp mot andre.

Vi har alle forskjellige utgangspunkt og må jobbe ut fra oss selv og ikke sidemannen eller naboen.

Ada

Ada er yogainstruktør, shiatsu terapeut og intuitiv healer fra Åland i Finland. Hun har praktisert yoga og meditasjon siden hun var 17 år gammel og har også bodd lengre tider på meditasjonsretreater i Tibetanske kloster i Himalaya. 

Hun har 200 RYT yogautdanning og 3 måneders Kundalini yoga retreat fra nord India. I tillegg har hun Reiki og Shiatsu-kurs i Guatemala. Senest i begynnelsen av dette året tok hun et kurs i mediumskap, da hun merket at hun hadde ga1en med å hjelpe andre å åpne opp sine energier og sin stemme, og ønsket å videreutvikle dette. 

Siden 2012 har hun drive sin egen bedrift i Finland med tilbud om yoga, meditasjon og healing. Og nå er vi så heldige å ha henne her hos oss på Yogalåva.

Yogalåva_logo_4.png