top of page

fre. 10. sep.

|

Yogalåva

YOGALÅVA YOGAWEEKEND

YOGA og FERIE med JUST YOGA

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YOGALÅVA YOGAWEEKEND
YOGALÅVA YOGAWEEKEND

Tid og sted

10. sep. 2021, 15:00 – 12. sep. 2021, 14:00

Yogalåva , Stengerveien 44, 3760 Neslandsvatn, Norge

Om arrangementet

YOGA og FERIE med JUST YOGA.

Du er invitert til en energigivende og lærerik yogahelg på den koselige gården hos Yogalåva på Neslandsvatn. Med fokus på Ashtanga yoga og dens vakre grunnleggende prinsipper, har vi laget et program hvor alle timene vil utfylle og hjelpe deg dypere inn i Ashtanga yoga primary series og dens stillinger.

Du vil bli veiledet gjennom hele Primary serien med modifikasjoner, en veldig fin anledning til å bli kjent med hele serien på en skånsom måte.

Denne helgen passer både for deg som allerede har en Ashtanga Yoga praksis, og også deg som er helt ny til serien. Både Susan og Turid er instruktører på alle timene, og med kun 10 deltagere vil det være god oppfølging på hver enkelt.

Just yoga er et hjertelig samarbeid mellom Turid Jørgensen Honerud og Susan Klein Holmen. Fra første møte har de hatt en gjensidig respekt, forståelse og inspirasjon for hverandres måte å jobbe på, både i yoga og livet, og fant fort ut at deres relasjon skulle bli til et langvarig samarbeid.

De har arrangert flere yogaweekender sammen og er begge dyktige yogainstruktøren med mye omsorg for sine studenter. Og de har et felles ønske om å hjelpe hver enkelt til å finne sin vei inn i yogaen.

Med seg på laget har de fått Elisabeth Haugo som kokk og motivator til sunn næringsrik og bærekraftig mat. Hun er eier og driver av Kafe Hvidesøe i Kvitseid, praktiserer yoga og har lært av yogaens medisin, Ayurveda, hvordan mat og krydder er medisin. Hun bruker kunnskapen aktivt i komponering av retter. Elisabeth skal føre oss gjennom helgen med deilige nærningsrike retter og styrkende juicer.

I tillegg vil dere få Yogalåvas ferske økologiske surdeigsbrød av spelt laget av Turid.

Denne helgen får du overnatte på Yogalåva glamping, i eventyrlige canvastelt, koselig innredet med 4 senger, dyner, gulvtepper og lykter.

Telta er rommelige nok for komfort (6 m i diameter, 3 m takhøyde), med elektrisitet og varmeovn, kan du både være på telttur og være tørr og varm uansett vær. På varme dager kan veggene rulles opp så du får en sval og deilig temperatur i teltet. En magisk opplevelse!

PROGRAM

FREDAG

15.00 til 17.30 - Innsjekk

18.00 - 19.00 Velkommen og Yin Yan Yoga

19.30 - Middag og hyggestund

LØRDAG

07.00 - Modifisert ledet full primary

09.00 Frokost

11.00 - 12.00 Pranayama pust

Fritid

13.00 - 14.00 - Lunsj

Fritid

16.00 - 16.30 Ashtanga Yoga styrke og teknikk

18.00 - Middag

20.00 - Sound Healing Meditation

SØNDAG

07.00 - Ledet modifisert full primary

09.00 - 10.00 Frokost

11.00 - 12.30 - Yoga filosofi

13.00 - Lunsj

14.00 - Yin Hofteåpner

Pris: 5200,-

Inkluderer:

- 11 timer undervisning

- 7 måltider

- 2 overnattinger med oppredde senger og håndklær

Plass til ti deltagere!

4 plasser uten overnatting, pris: 3900,-

Ta evt kontakt og få rabattkode!

Mer om instruktørene:

Susan Klein Holmen har E-Ryt 500 yoga teacher training fra HI-Yoga i Oslo.

Hun driver «Yoga med Susan» i Grenland og er en ettertraktet instruktør i området.

Hun er også interiørarkitekt og driver sitt eget firma «Stell Design».

Susan har deltatt på flere workshops med store dedikerte yogainstruktører som John Scott, David Swensen, Kino Mac Gregor og guruen av Ashtanga yoga Paramaguru Sharat Jois.

Hun underviser Ashtanga yoga, yin yoga, yoga flow, chakra workshops og meditasjon.

Turid Jørgensen Honerud har Ryt 200 yoga teacher training fra Asta Yoga i San Fransisco og driver sitt eget yogastudio «Yogalåva» hjemme på gården i Drangedal. Der tilbyr hun både kurs, åpne klasser og yogaeventer, samt massasje. Hun har grunnutdanning massør ved Normassasje i Lillesand.

Fra juli 2020 vil det også være mulig å leie canvastelt på Yogalåva glamping.

Hun er musiker og turnerte i mange år med bandet Katzenjammer. Da blei det praktisert yoga på mang en backstage og hotellrom. Hun har også benyttet anledningen til å praktisere på mange forskjellige yogastudioer på sin vei ute på turné. Da hun var hjemme praktiserte hun hos Karen Kollien Nygård på Zanti Yoga i Oslo.

Turid er en erfaren yogainstruktør og er opptatt av at alle skal få følge sitt eget tempo, og å formidle at man ikke skal måle seg opp mot andre.

Vi har alle forskjellige utgangspunkt og må jobbe ut fra oss selv og ikke sidemannen eller naboen.

Hun underviser Ashtanga yoga, vinyasa flow, restorative yoga, pranayama, og har også undervist litt yoga for barn.

Mer om kokken:

Elisabeth Haugo og har drevet Kafe Hvidesøe i Kviteseid siden 2013. Hennes matskole har vært hjemme hos mødre over nesten hele verden, som har lært henne hvordan de bruker krydder til å lage de mest fantastiske smakene og hvordan man kan lage nok mat til alle selv med lite penger. Gjennom hennes egen sykdomsreise har hun aktivt søkt kunnskap om hvordan maten hun spiser påvirker hvordan hun føler seg, og hvordan små grep kan føre til enorme endringer.

Hun har lært av yogaens medisin, Ayurveda, hvordan mat og krydder er medisin, og bruker kunnskapen aktivt i komponering av retter.

Hennes mål er å dele med deg gleden av å spise godt.

Sunn mat proppfull av næringsstoffer som kroppen din elsker og på samme tid proppfull av smak - som tilfredsstiller både ganen og fornuften.

Hennes tilnærming til sunn og smakfull mat handler like mye om fornuftige matvalg for kroppen, som for miljøet. Hvordan maten blir dyrket har enormt mye å si for næringsinnholdet i maten. Hvor langt maten må reise, har enormt mye å si for transportutslipp relatert til matproduksjonen.

Det vil bli servert økologisk, sesongbasert, og, denne helgen, hovedsakelig vegetarmat. Starten av september er den perfekte tid for yogaretreat av den enkle grunn at det er høstingssesong i Norge. Vi kan spise alt av lokale, ferske grønnsaker, rett fra jorda.

Det mest næringsrike, mangfoldige - og miljøvennlige.

Det blir noe egendyrka fra Yogalåva, ellers så lokalt som mulig, med inspirasjon og smaker fra rundt omkring i verden. Mesteparten av maten hun lager er både glutenfri, melkefri og sukkerfri. Uten disse gjengangerne åpner det seg en stor verden av alternativer - som hun deler med deg denne helga!

Elisabeth håper også du vil bli inspirert til å lage enda mer amazing, sunn mat, som er bra både for deg og for miljøet når du kommer hjem igjen, og deler gjerne tips og fremgangsmåter med de som måtte ønske det.

Timeplan


 • 1 døgn 23 timer

  TIMEPLAN

  Yogalpåva

Billetter

 • Yogalåva Yogaweekend

  kr 5 200,00
  +Tjenestegebyr på kr 130,00
  Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page