top of page

tor. 01. feb.

|

Neslandsvatn

Yogakurs for ro og klarhet - 8 uker

Gjennom myke enkle bevegelser, pusteøvelser og meditasjon løser vi opp spenninger i kroppen, føler på større ro og finner mer balanse i kropp og sinn. Med en blandig av øvelser som er inspirert av medisinsk-, yin- og myk yoga vil vi jobbe oss fra å leve i hode til å leve mer i kroppen.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yogakurs for ro og klarhet - 8 uker
Yogakurs for ro og klarhet - 8 uker

Tid og sted

01. feb. 2024, 15:06 – 04. apr. 2024, 15:06

Neslandsvatn, Stengerveien 44, 3760 Neslandsvatn, Norge

Om arrangementet

Rolig yoga fredager 10.30 - 12.00 - 8 uker 

På dette kurset vil vi jobbe med å få god kontakt med kroppen og pusten, som videre vil hjelpe oss å løse opp spenninger og vondter som har satt seg i kroppen over tid.  Gjennom enkle rolige øvelser inspirert av yin- medisinsk- flyt og myk yoga får vi en dypere kontakt med kroppen og sinnet.  

Vi lever i en verden med mye uro, mange distraksjoner, prestasjonsjag og tidspress.  De siste årene med teknologien som har utvikla seg i rekordfart, så har vi mista mer og mer kontakten med kroppen, og hode jobber på høygir store deler av døgnet. Vi får alt for mye informasjon i alt for stor hastighet, vi skal være på flere plasser på en gang, og til slutt blir det overload og kroppen og hode sier stopp.  Det er større andel av befolkningen som får psykiske problemer, ikke klarer å henge med på en verden som går i spinn, og blir utbrendte.  Vi må bevisst sette av tid til hvile, hente oss inn og 

roe ned nervesystemet. 

For å bruke energi så må vi lade opp energi. En lommelykt som har brukt opp energien som er lagra i batteriene slutter å virke, og det samme skjer med kroppen. Hvis kroppen aldri lader opp med hvile så vil den til slutt slutte å virke som den skal. Når lommelykta lyser dårligere og etterhvert begynner å flimre, så vet vi at nå må vi snart bytte batterier.  Men hva er signalene til kroppen når den begynner å gå tom for batteri? Det er individulelt, og det vet bare du, hvis du virkelig kjenner etter. Men hvis du aldri tar deg tid til å kjenne etter så vil du heller aldri lære deg signalene.

Gjennom myke jordende bevegelser og gode pusteøvelser skal vi jobbe med å bli kjent med signalene kroppen gir når den trenger å lade opp. Og vi skal øve oss på å lytte til de signalene!  Yoga er ikke å prestere. Yoga er å lytte innover, være i kroppen, akseptere det som er, og forstå at du hverken er dine prestasjoner, tanker eller følelser. Yoga er å bli kjent med din rene klare bevissthet.

Passer alle nivå, også deg som har skader og vondter, vi tilpasser og bruker de hjelpemidlene som trengs!

Starter fredag 26. januar.  Ingen yoga 23. februar pga vinterferie.  Siste kursdag 22. mars.

Pris- 1800,- Betalingslink vil bli sendt etter påmelding, og plassen blir holdt av etter betaling. Trenger du å dele betalingen i to, eller du jobber turnus og ønsker å være med på halve kurset, så ta kontankt for å lage en avtale.

Dele dette arrangementet

bottom of page