top of page

fre. 09. sep.

|

Yogalåva

YOGA og GLAMPING under FULLMÅNEN

JUST YOGA

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
YOGA og GLAMPING under      FULLMÅNEN
YOGA og GLAMPING under      FULLMÅNEN

Tid og sted

09. sep. 2022, 15:00 – 11. sep. 2022, 15:00

Yogalåva , Stengerveien 44, 3760 Neslandsvatn, Norge

Om arrangementet

YOGA og GLAMPING under FULLMÅNEN

Denne helgen søker vi ro, innsikt og styrke fra fullmånen og naturen. 

I en ellers hektisk hverdag kan det være fort å glemme og sjekke inn, kjenne etter og akseptere at man ikke alltid er på topp og kan yte max. Fullmånen er en perfekt anledning til å ta et skritt tilbake, senke skuldrene, lytte innover, være i naturen, ta inn kraften fra fullmånen og finne vår rolige feminine kraft. Vi gir slipp på det vi ikke trenger og tar med oss den nye gode energien tilbake til hverdagen. 

Samhold. Felleskap. Frihet. Naturen. Stillheten. Ro. Næring til kropp og sjel. Indre kraft. Yoga til hverdagen.

Hjertelig velkommen, bli med og skap en magisk helg i kraft av naturen, fullmånen og indre aksept.

Just yoga er et hjertelig samarbeid mellom Turid Jørgensen Honerud og Susan Klein Holmen. Fra første møte har de hatt en gjensidig respekt, forståelse og inspirasjon for hverandres måte å jobbe på, både i yoga og livet, og fant fort ut at deres relasjon skulle bli til et langvarig samarbeid.

De har arrangert flere yogaweekender sammen og er begge dyktige yogainstruktøren med mye omsorg for sine studenter. Og de har et felles ønske om å hjelpe hver enkelt til å finne sin vei inn i yogaen.

Med seg på laget har de Elisabeth Haugo som kokk og motivator til sunn næringsrik og bærekraftig mat. Hun er eier og driver av Kafe Hvidesøe i Kvitseid, praktiserer yoga og har lært av yogaens medisin, Ayurveda, hvordan mat og krydder er medisin. Hun bruker kunnskapen aktivt i komponering av retter. Elisabeth skal føre oss gjennom helgen med deilige nærningsrike retter og styrkende juicer.

I tillegg vil dere få Yogalåvas ferske økologiske surdeigsbrød av spelt laget av Turid.

Denne helgen får du overnatte på Yogalåva glamping, i eventyrlige canvastelt, koselig innredet med 4 senger, dyner, gulvtepper og lykter.

Telta er rommelige nok for komfort (6 m i diameter, 3 m takhøyde), med elektrisitet og varmeovn, kan du både være på telttur og være tørr og varm uansett vær. På varme dager kan veggene rulles opp så du får en sval og deilig temperatur i teltet. En magisk opplevelse!

PROGRAM

FREDAG

15.00 til 17.30 - Innsjekk

18.00 - 19.00 Velkommen og Måneyoga

19.30 - Middag og hyggestund

LØRDAG

08.00 - Self care - spa rituale ved vannet

09.00 Frokost

11.00 - 12.00 - Rolig formiddagsflow

Fritid 

13.00 - 14.00 - Lunsj

Fritid

16.00 - 16.30 - Yoga filosofi - Yoga i hverdagen

18.00 - Middag 

20.00 - Hyggestund rundt bålet ved vannkanten- levende musikk og chanting mens vi venter på at månen kommer opp. 

             - Fullmånemeditasjon under månen. 

SØNDAG

08.00 - Skogsbad og meditasjon

09.00 - 10.00 Frokost

11.00 - 12.30 - Yin Yoga

13.00 - Lunsj og hyggestund

14.30 - 15.00 - Oppsummering og kort månesekvens

15.00 - 17.00 - Avreise 

På fritid kan vi foreslå bade, hengekøye, gå tur, fiske, slappe av på låven eller i teltet, lese, hyggelig samvær.

Pris: 4800,-

Inkluderer:

8 yoga/meditasjonsklasser

7 måltider

2 netter overnatting inkl oppredd seng og håndklær

Vi har plass til 12 deltagere.

Vi har fire plasser uten overnatting - 3500,- Inkluderer yoga og alle måltider!

PÅMELDING OG BETALING

Din plass er reservert når du bestiller billett. Det vil stå at billetten er gratis. Du vil få mail med betalingsinfo noen dager før eventet starter. Si fra så fort som mulig hvis du ikke får brukt plassen du har holdt av!

OM INSTRUKTØRENE

Susan Klein Holmen har ERYT-500 yoga teacher training fra Basia Lipska Larsen på HI-Yoga i Oslo og etter utdanning i Restorative Yoga fra Judith Hansen Lasater.

Hun driver «Yoga med Susan» i Grenland og har i høst 2021 åpnet Kosha yoga Shala  i Porsgrunn  hvor hun tilbyr fordypning i yoga med blant annet kurs, workshops og Yoga Teacher Training 200 hours med oppstart i august 2022.  Susan formilder yoga på en helhetlig og åpen måte og er opptatt av at yoga skal være tilgjengelig for alle.

Susan har deltatt på flere workshops med store dedikerte yogainstruktører som John Scott, David Swensen, Kino Mac Gregor, Harmony Slater, Alexander Medin og guruen av Ashtanga yoga Paramaguru Sharat Jois.

Hun underviser i Ashtanga yoga, yin yoga, yoga flow, restorativ yoga, chakra workshops og meditasjon.

Susan er også interiørarkitekt og driver sitt eget firma «Stell Design».

Turid Jørgensen Honerud har Ryt 200 yoga teacher training fra Asta Yoga i San Fransisco. Hun er eier og driver av Yogalåva glamping, hvor hun tilbyr overnatting i eventyrlige canvastel, har økologisk gårdsbutikk, holder yogakurs - og eventer og har sin egen massasjepraksis. Hun har grunnutdanning massør ved Normassasje i Tvedestrand.

Hun er musiker og turnerte i mange år med bandet Katzenjammer. Ettersom populariteten og presset på bandet økte begynte Turid å kjenne at det tæret på kroppen og psyken, og det kom frem en del angst og uro. Hun søkte til yogaen i håp om å finne noe som kunne hjelpe henne å roe ned kroppen, gi hvile og mer energi, og å hjelpe henne å finne fokus og stødighet. Det blei fort en sterk kjærlighet til yogaen og alle verktøyene hun lærte å bruke gjennom praksisen. Hun fordyper seg fortsatt inn i yogaens rikelige emner og filosofi. Yoga er en livslang reise og det er alltid nye innsikter å dykke ned i.

På turné blei det praktisert yoga på mang en backstage og hotellrom, yogatamatta var alltid med på reise. Hun har også benyttet anledningen til å praktisere på mange forskjellige yogastudioer rundt om i verden. Da hun var hjemme praktiserte hun hos Karen Kollien Nygård på Zanti Yoga i Oslo, hvor hun også blei introdusert til yogaen.

Turid er en erfaren yogainstruktør og er opptatt av at alle skal få følge sitt eget tempo, og å formidle at man ikke skal måle seg opp mot andre.

Vi har alle forskjellige utgangspunkt og må jobbe ut fra oss selv og ikke sidemannen eller naboen.

Hun underviser Ashtanga yoga, vinyasa flow, myk rolig yoga, de fem tibetanske riter, pranayama pust, meditasjon, og har også undervist litt yoga for barn og familier.

KOKKEN:

Elisabeth Haugo og har drevet Kafe Hvidesøe i Kviteseid siden 2013. Hennes matskole har vært hjemme hos mødre over nesten hele verden, som har lært henne hvordan de bruker krydder til å lage de mest fantastiske smakene og hvordan man kan lage nok mat til alle selv med lite penger. Gjennom hennes egen sykdomsreise har hun aktivt søkt kunnskap om hvordan maten hun spiser påvirker hvordan hun føler seg, og hvordan små grep kan føre til enorme endringer.

Hun har lært av yogaens medisin, Ayurveda, hvordan mat og krydder er medisin, og bruker kunnskapen aktivt i komponering av retter.

Hennes mål er å dele med deg gleden av å spise godt.

Sunn mat proppfull av næringsstoffer som kroppen din elsker og på samme tid proppfull av smak - som tilfredsstiller både ganen og fornuften.

Hennes tilnærming til sunn og smakfull mat handler like mye om fornuftige matvalg for kroppen, som for miljøet. Hvordan maten blir dyrket har enormt mye å si for næringsinnholdet i maten. Hvor langt maten må reise, har enormt mye å si for transportutslipp relatert til matproduksjonen.

Det vil bli servert økologisk, sesongbasert, og, denne helgen, hovedsakelig vegetarmat. Starten av september er den perfekte tid for yogaretreat av den enkle grunn at det er høstingssesong i Norge. Vi kan spise alt av lokale, ferske grønnsaker, rett fra jorda.

Det mest næringsrike, mangfoldige - og miljøvennlige.

Det blir noe egendyrka fra Yogalåva, ellers så lokalt som mulig, med inspirasjon og smaker fra rundt omkring i verden. Mesteparten av maten hun lager er både glutenfri, melkefri og sukkerfri. Uten disse gjengangerne åpner det seg en stor verden av alternativer - som hun deler med deg denne helga!

Elisabeth håper også du vil bli inspirert til å lage enda mer amazing, sunn mat, som er bra både for deg og for miljøet når du kommer hjem igjen, og deler gjerne tips og fremgangsmåter med de som måtte ønske det.

Timeplan


 • 1 døgn 23 timer

  TIMEPLAN

  Yogalåva glamping

Billetter

 • 4800,-Yoga, overnatting og mat

  Pris 4800,- Du får betalingsinfo etter du har bestilt billett og holdt av din plass!

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • 3500,- Yogaprogram og mat!

  Pris 3500,- Du får betalingsinfo etter du har bestilt billett og holdt av din plass!

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page