top of page

fre. 25. aug.

|

Yogalåva

Skogsretreat med Pernille Bønkan

Ashtanga yoga workshop med Pernille Bønkan, en av pionerene innen Ashtanga Yoga i Norge. Hun har en leken, klok og samtidig tradisjonell tilnærming. Gled deg til en inspirerende helg som gir deg en dypere forståelse for yoga og verdien av å ha yogaens verktøy i livet.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Skogsretreat med Pernille Bønkan
Skogsretreat med Pernille Bønkan

Tid og sted

25. aug. 2023, 17:00 – 27. aug. 2023, 16:00

Yogalåva, Stengerveien 44, 3760 Neslandsvatn, Norge

Om arrangementet

Pernille har over 20 års erfaring med Ashtanga Yoga og har drevet Puroyoga i Oslo i over 17 år og elsker å dele sine erfaringer med andre som er interresseret.

En yogapraksis handler i stor grad om å finne balanse mellom to motsetninger. Det handler om en villighet til å se på seg selv og sine opplærte mønstre -både kroppslige, mentale energetiske. For å kunne se disse mønstrene kan det være fint å ha en tydelig metode å speile seg i.

Ashtanga Vinyasa Yoga er en tradisjonell metode som er ment for å jobbe med seg selv på et helhetlig plan. Tristana prinsippet og vinyasa systemet er viktige deler av metoden - kanskje viktigere enn selve yogastillingene (asana). Det er integreringen av disse teknikkene/arbeidet som er med på å avdekke hvor vi «sitter fast» - å der begynner arbeidet !!

Det er ikke så lett å opprettholde fokuset på disse mer subtile og abstrakte teknikkene, når møte med kroppen er så konkret og vi fanges i «likes and dislikes» og det tar tid å integrere et dypere arbeid ..bakenfor preferanser og skiftende stemninger.

Denne helgen vil vi gjennomgå systemet i sin helhet - MEN tilrettelagt for hver enkel - med en oppklaring i hva det betyr !!

«Vel møtt ! Jeg gleeeeder meg til å møte nye og gamle venner og ikke minst få besøke denne perlen av et sted. - Vennlig hilsen Pernille»

Helgen passer for alle nivå og tilrettelegges for hver enkelt!

Fredag

17.00 - 19.30: Velkomst og sette intensjon for helgen. Delvis ledet 1. Serie med «riktig vinyasa» - Mysorestyle egen praksis deretter ( alle blir ivaretatt )

Etter yoga heng på Yogalåva eller trekke seg tilbake til Hjortehagen eller hjem.

Åpen gårdsbutikk med kaffe/te, kalde drikker, kveldsmat og sunn snacks.

Må evt kjøpes i tillegg, Ps! Si gjerne fra på forhånd hvis mat!

Kveldsmat - Ferskt hjemmelaget surdeigsbrød med diverse deilige pålegg Pris 100,-

Lørdag

08.30 - 10.30  : Mysorestyle / assistert egen praksis  - alle møtes der de er ...

Etter yoga heng Yogalåva - på låven eller ute på det store jordet med deilige plasser å henge for hyggelig samvær, meditere, lese en god bok, bade i innsjøen eller gå tur og nyte skogens ro.

12 .30 : FELLES BRUNCH- Heng på Yogalåva, bading og nyte skogens ro

15.30 - 17.30 : Tristana - hvordan flette det hele sammen, og Tristana som redskap for bevisstgjøring av tanker og følelser.  - - Med kroppen som objekt for forståelse ..eller inngangsportal for dypere bevissthet.

Middagsforslag

Lage egen middag  på Yogalåva eller Hjortehagen /  dra til koselig Kragerø sommerby og spise på en av de hyggelige restaurantene / spise middag på Miljøgården (13 km fra Yogalåva mot Kragerø)

Søndag

08.30  - 10.30 : Mysorestyle / assistert egen praksis  - alle møtes der de er ...

12.00 : FELLES BRUNCH - Heng på Yogalåva, bading og nyte skogens ro

14.00 - 16.00 : Om å tilrettelegge praksisen til eget liv og forskjellige livsfaser - vi ser på Patanjalis Yama og Niyama  for støtte og større forståelse. Her åpner vi for dialog og eventuelle som..

Åpen gårdsbutikk med kaffe/te, kalde drikker og sunn snacks.

Vel hjem

MAT

Denne helgen inkluderer lunsj på Yogalåva lørdag og søndag. Det blir god og næringsrik vegetarmat og hjemmelaget øko surdeigsbrød, kaffe og te.

Både Hjortehagen og Yogalåva har kjøleskap som kan benyttes til medprakt mat det man evt trenger utenom.

I gårdsbutikken på Yogalåva selges også drikke og litt godteri og snacks hele helgen.

OVERNATTING på Hjortehagen

Denne helgen tilbyr Randi og Stein Gunnar overnatting i landlige omgivelser, 4 km fra Yogalåva. På gården har de også hjorteoppdrett, der 20 hjort går og beiter rett utenfor husveggene. Det nyoppussede, flotte stabburet med 200 år gamle vegger har hatt Airbnb-gjester fra hele verden de siste årene. Gjennom store vinduer i stua har man nydelig utsikt mot både dyrene og vannet. Stabburet har fullt utstyrt kjøkken, og koselig uteplass med bålpanne. Er vertene hjemme, får gjestene være med på å mate og hilse på hjortene, som gjerne spiser fra hånda di! Hortehagen har også en privat liten badeplass.

Plass til 5 personer i delte rom med egen seng.

Det vil være sykler til låns for de som ønsker å rulle bortover landeveien frem og tilbake mellom Hjortehagen og Yogalåva.

Man kan også gå eller kjøre bil på den samme veien.

PRISER

DAGSRETREAT ALLE DAGER - Yoga 3 dager + 2 brunch = 2850,-

HELGERETREAT - Yoga 3 dager + 2 brunch + overnatting  = 3850,-

Ta med sengetøy og håndklær selv, eller leie for 150,-

KVELDSRETREAT FREDAG - Yoga workshop = 500,-

DAGSRETREAT LØRDAG - Yoga morgen og ettermiddag+ brunch = 1175,-

DAGSRETREAT SØNDAG - Yoga morgen og ettermiddag + brunch = 1175,-

Gi beskjed i kommentarfeltet om du vil på helgeretreat eller dagsretreat hele helga eller enkelte dager!

Betaling på tilsendt link etter påmelding, bindende påmelding.

Plass til 14 deltagere. 

Dele dette arrangementet

bottom of page