top of page

fre. 01. sep.

|

Neslandsvatn

Rolig yogakurs - 8 uker

Plei deg selv i høst med rolige yogatimer som løser opp rygg, nakke og hofter, fremmer en friere og naturlig pust, og hjelper deg å roe ned nervesystemet, kroppen og hode.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Rolig yogakurs - 8 uker
Rolig yogakurs - 8 uker

Tid og sted

01. sep. 2023, 10:30 – 27. okt. 2023, 12:00

Neslandsvatn, Stengerveien 44, 3760 Neslandsvatn, Norge

Om arrangementet

Rolig yoga fredager 10.30 - 12.00 - 8 uker 

På dette kurset vil vi ha fokus på ro, pust og myke rolige yogaøvelser. Det vil også bli noen skånsomme styrkende stillinger. De fysiske øvelsene vil hjelpe oss å løse opp rygg, nakke og hofter og fremme god bevegelighet i muskler og ledd. Pusteøvelsene fremmer en friere og mer naturlig pust, og hjelpe oss å roe ned nervesystemet, kroppen og hode. Vi avlsutter alltid med en god lang guidet avspenning. På dette kurset vil vi ha en rolig og forsiktig tilnærming til den fysiske yogaen, så dette passer også godt for deg som har spesielle hensyn å ta.

Ved nymåne, som er fredag 15 sept da vil det bli en kortere rolig fysisk del av klassen, og resten blir yoga nidra - dyp hvile. Nidra betyr søvn og yoga nidra betyr yogasøvn. Det er ikke søvn slik vi vanligvis gjør om natta, men en egen tilstand midt imellom søvn og våkenhet. Vi øver på å finne en dyp avspent tilstand der kroppen er i ro og hviler, mens sinnet er våkent og tilstede -det er der du er rett før du sovner til vanlig.

Ved nymåne opplever mange at de er  mer slitne, tyngre i kroppen og innadvente. Det er en perfekt tid for å vende fokuset mer innover og unne seg ekstra ro og hvile. Altså nydelig tid for dypdeavpsenningen yoga nidra.

Starter fredag 1 september ! Ingen yoga 13 okt pga høstferie. Siste kursdag 27 oktober.

Pris- 1760,- Betalingslink vil bli sendt etter påmelding, og plassen blir holdt av etter betaling. Trenger du å dele betalingen i to, eller du jobber turnus og ønsker å være med på halve kurset, så ta kontankt for å lage en avtale.

Det blir åpen gårdsbutikk og hyggelig samvær i låven etter yoga for de som ønsker å henge litt etterpå. Ta gjerne med niste,  - kaffe´n er på huset(låven;-)!

Dele dette arrangementet

bottom of page