top of page

tor. 18. apr.

|

Kragerø

Mysore Kragerø 7 torsdager - Gratis prøvetime før oppstart!

Fordyp din ashtanga yoga praksis med tidlige Mysore klasser, -felles egenpraksis med fokus på hver enkelt der en er i sin yogareise. Passer også for nybegynnere!

Mysore Kragerø  7 torsdager - Gratis prøvetime før oppstart!
Mysore Kragerø  7 torsdager - Gratis prøvetime før oppstart!

Tid og sted

18. apr. 2024, 06:00 – 06. juni 2024, 09:00

Kragerø, Torvgata 10, 3770 Kragerø, Norge

Om arrangementet

Mysore torsdager fra 18 april til 6 juni (ingen klasse 9 mai pga kristihimmelfart!)

kl 06.00 - 09.00. - Den beste start på dagen! 

Gratis prøvetime for de som ønsker torsdag 11 april!

Mysor er den tradisjonelle måten å lære Asthanga Yoga på. Det blir undervist Ashtanga Yoga som undervist i Mysore, India. Det innebærer at deltagerne kan komme når de vil i løpet av tidsperioden Mysore timen holdes (kom seneste 1 time før timen er slutt), og får personlig veiledning og justeringer på sitt nivå av yogalæreren.   I et rom hvor det undervises mysore, praktiserer både øvede og nybegynnere side om side. På denne måten deler vi energi og erfaring, og inspirerer  hverandre til en jevnlig praksis gjennom et varmt fellesskap.  

Om du er nybegynner vil læreren veilede deg gjennom stillingene, og kan på den måten ta hensyn til dine behov, skader og kroppstype. Er du helt ny og ikke har gjort yoga før, er mysore en veldig fin måte å lære på. Undervisningen gir rom for mer hjelp og forklaringer enn i en vanlig, ledet time. Den første gangen, vil du lære pusteteknikk, Solhilsner og noen avsluttende stillinger før avspenning og hvile. Neste gang du kommer, vil du lære flere stillinger i en bestemt rekkefølge og sakte vil du kunne bygge opp yogapraksisen din i samsvar med ditt utgangspunkt. Du blir stødig og trygg i hver stilling før du går videre.

Også for deltagere med yogaerfaring, men uten ashtangaerfaring, er mysoreundervisningen den tryggeste og beste måten å fordype praksisen sin på. Du kan forvente å begynne med en kort praksis den første gangen, men med tillit og og tålmodighet vil du kunne bygge opp ashtangapraksisen på en trygg måte.

Yoga bidrar til å slippe prestasjon og strev. Man kan komme med sin kropp akkurat slik den er. Lytte innover og gjøre øvelsene ut fra egne forutsetninger.

På mysore fokuserer vi på å finne trygghet i vår egen yogapraksis og få kontakten innover med kropp, pust og sinn. Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med mye bevegelse, og derfor må vi jobbe ekstra med å legge fra oss prestasjonsgenet. Vi har en enorm tendens til å skulle prestere best i alt vi gjør, men det er ikke det yoga handler om! Selv om flere av yogastillingene kan være avanserte, så er det ikke selve stillingen som er viktig, men hvordan vi møter stillinger som er krevende. Blir du fustrert og irritert og "stikker av" fra motgangen ved å fokusere på at du ikke får det til å begynner å flakke med blikket og se etter hva de andre får til? Eller blir du i stillingen og følelsen med et innovervendt blikk, aksepterer og bruker pusten for å jobbe deg gjennom? Vi øver på det siste, og vil etter repeterende praksis på yogamatta kunne dra dette videre til andre aspekter av livet.   Yoga er å øve på å annerkjenne og akseptere seg selv, akkurat som man er, med både styrker og svakheter.  Det er å få en forståelse av at du hverken er dine følelser, tanker eller prestasjoner, men at du har en indre klar bevissthet som er større enn alt det andre, som du kan søke til når du lærer å bli kjent med det.  I yogaen jobber vi med å skrelle bort egoets mange lag, så den indre rene bevisstheten kan skinne gjennom i alt vi gjør.

Pris: 1550,-

Ps! Bindende påmelding!

Betalingslink blir sendt ut og må betales før oppstart! 

Har du ikke mulighet til å betale før oppstart, eller trenger å dele opp betalingen så ta kontakt og vi blir enige om når du betaler. 

Ikke nøl med å ta kontakt for spørsmål!

Dele dette arrangementet

bottom of page