top of page

YOGAWEEKEND 9-11 september 🌕 FullmånehelgMånen representerer den feminine energien, mens solen er assosiert med den maskuline energien.

Det feminine representerer de mykere, avkjølende og kreative energiene som lar oss flyte med sykluser, motta og hengi oss.

I yogaen finnes det en kjent solhilsen, Surya Namaskar, og en mindre kjent månehilsen, Chandra Namaskar.

Månehilsen refererer til en sekvens av yogastillinger som hjelper deg med å roe sentralnervesystemet og forberede kroppen på hvile. Mens månehilsen fokuserer på å roe ned kroppen, hjelper solhilsen deg med å gi energi til kroppen og sinnet. Solhilsen praktiseres tradisjonelt ved soloppgang som en måte å hylle solen og varme kroppen for den kommende dagen. Chandra Namaskar, månehilsen er nydelig å gjøre om kvelden når månen er ute og du har behov for å roe ned og klargjøre for hvile.


Hjertelig velkommen til YOGA og GLAMPING under FULLMÅNEN 9-11 september🌕

Vi vil søke ro, innsikt og styrke fra fullmånen og naturen. Månehilsner, meditasjon, self care spa, yoga filosofi, chanting, yin yoga, rolig flow, himmelsk sunn bærekraftig mat, hyggestund rundt bålet med chanting og levende musikk. Ms. Yogalåva tar noen traller med sang og gitar mens vi venter på at fullmånen skal vise seg. Alle som ønsker er hjertelig velkomne til å bidra🎶🌕💚

Comments


bottom of page