top of page

Skogsretreat med Pernille Bønkan


Hjertelig velkommen til en helg med ashtanga yoga, yoga fordypning, meditasjon, dype pust, dypere bevissthet, landlige omgivelser, skogens ro, tilstedeværelse, innsikt, hyggelig samvær, deilig næringsrik vegetarmat og masse inspirasjon!


Pernille har over 20 års erfaring med Ashtanga Yoga og har drevet Puroyoga i Oslo i over 17 år og elsker å dele sine erfaringer med andre som er interresseret.


"En yogapraksis handler i stor grad om å finne balanse mellom to motsetninger. Det handler om en villighet til å se på seg selv og sine opplærte mønstre -både kroppslige, mentale energetiske. For å kunne se disse mønstrene kan det være fint å ha en tydelig metode å speile seg i.


Ashtanga Vinyasa Yoga er en tradisjonell metode som er ment for å jobbe med seg selv på et helhetlig plan. Tristana prinsippet og vinyasa systemet er viktige deler av metoden - kanskje viktigere enn selve yogastillingene (asana). Det er integreringen av disse teknikkene/arbeidet som er med på å avdekke hvor vi «sitter fast» - og der begynner arbeidet !!

Det er ikke så lett å opprettholde fokuset på disse mer subtile og abstrakte teknikkene, når møte med kroppen er så konkret og vi fanges i «likes and dislikes» og det tar tid å integrere et dypere arbeid ..bakenfor preferanser og skiftende stemninger.


Denne helgen vil vi gjennomgå systemet i sin helhet - MEN tilrettelagt for hver enkel - med en oppklaring i hva det betyr !!


Vel møtt ! Jeg gleeeeder meg til å møte nye og gamle venner og ikke minst få besøke denne perlen av et sted. - Vennlig hilsen Pernille"


Helgen passer for alle nivå og tilrettelegges for hver enkelt!Comments


bottom of page