top of page

Vi er en familiebedrift bestående av Ole-Kristian og Turid Jørgensen Honerud.

Vi møttes da Turid var på god vei inn i en musikerkarriere i bandet Katzenjammer, mens Ole-Kristian på den tiden jobbet med flyktninger i velferdsetaten i Oslo. Etter noen år sammen i storbyen og ute på turné begynte drømmen om det gode liv på landet å vokse.

Drømmen var et småbruk hvor vi kunne dyrke våre egne grønnsaker, ha noen høner trippende på tunet og å gjøre om låven til et lokale egna for yogaundervisning, musikkundervisning, små konserter og andre kulturelle innslag.

Da vi fant Sørter Gård på Neslandsvatn i Drangedal var vi overbeviste om at dette var stedet hvor vi skulle realisere planene.

Vi flyttet sommeren 2013, og januar 2014 dro vi sammen til San Fransisco for å ta "yoga teacher training" 200T på Asta Yoga.

Ole-Kristian hentet tømmer i egen skog og har snekret jevn og trutt ved siden av full jobb som daglig leder i Tokestua kulturhus. Og endelig, juli 2019 stod den etterlengtede Yogalåva klar!

Vi har undervist yoga her på gården og omegn siden 2014, men fra juli 2019 stod selve låven endelig klar til bruk!

 

Turid underviser Ashtanga Yoga, Vinyasa flow, rolig avspennende yoga og barneyoga.

Ole-Kristian er Ashtanga Yoga- instruktør og vil også undervise andre typer yoga i fremtiden. Han har fått mange ideer under byggingen da han har kjent hvordan en håndverkers kropp kan trenge spesielle øvelser og strekker for å unngå overbelastninger, stive muskler og skader.

Vi er opptatt av å formidle at alle kan gjøre yoga, med den rette innstillinga og litt tålmodighet.

Yoga handler ikke om å prestere, men å gjøre noe godt for kroppen og å jobbe ut fra det utgangspunktet man har.

For oss handler yoga om å finne verktøy til å få mere ro og balanse i en hektisk hverdag. Og i tillegg kommer alle helsegevinstene som en stor bonus! Noen av disse kan være mer styrke og  fleksibilitet i kroppen, bedre immunforsvar, bedre søvn, bli mer fokusert, få bedre tålmodighet, bli mer strukturert og mer energi.  

Det er aldri for seint å begynne med yoga!

bottom of page