top of page

GLAMPING - GLAMORØS CAMPING

Velkommen til glamping, en magisk opplevelse! Teltene våre er koselig innredet med senger, dyner, gulvtepper og lykter. De er rommelige nok for komfort (6m i diameter, 3m takhøyden), med elektrisitet og varmeovn, kan du både være på telttur og være tørr og varm uansett vær. På varme dager kan veggene rulles opp så du får en sval og deilig temperatur i teltet. Vi håper å gi deg en minneverdig og ekte opplevelse.

Sommeren 2022 er glampingen åpen i perioden 17 juni til 5 september, med minimum 2 netter leie. Ønsker du å booke utenom denne perioden så ta kontakt for evt avtale. I tillegg arrangerer vi Yogaweekend 26 - 28 august, les mer under yoga og retreats.

Vi leier også ut til grupper, enten det er firma, venne - eller familietur. Er dere interesseret så ta kontakt på tlf 92979860 eller turid@yogalaava.no , så lager vi et hyggelig opplegg sammen som passer dere.

Vi er også behjelpelige hvis dere ønsker andre aktiviter i nærområdet. Det er mye gøy å finne på både ved sjøen i Kragerø og på fjellet på Gautefall. Og vi ligger perfekt plassert midt i mellom, med 25 min kjøretur til Kragerø og 50 min kjøretur opp på fjellet.

Vi leier ut to telt med fire senger i hver, og mulighet for ekstra seng. Teltene står ute på jordet utenfor Yogalåva, hvor du også kan besøke og plukke dine egne egg fra de 15 hønene vi har på gården. Du har fri tilgang til den særegne låven vi har innredet slik vi drømte om å ha det. Den har  toalett, dusj, yoga/leke/treningsrom, koselig oppholdsrom og gårdsbutikk med økologiske produkter. Der kan dere også få kjøpt Yogalåvas nydelige ferske

økologiske surdeigsbrød til frokost. Ute på jordet sammen med telta  er det også utekjøkken, utedusj, grillplass, trampoline og lekestativ.

 

Plassen vår har sitt eget tjern med badebrygge og fiskemuligheter, kano og airjump til å turne og leike på vannet. Det er gåavstand til Sandvann, en koselig badeplass med fin strand og badebrygge, og en mengde turmuligheter og aktiviteter i området.

Litt mer informasjon som er nyttig før ditt opphold finner du 

Priser:

Glampingtelt 1 pers.  - 1700,- inkludert sengetøy og håndkle.

Glampingtelt 2 pers.  - 1800,- inkludert sengetøy og håndkle.

Glampingtelt 3 pers.  - 1900,- inkludert sengetøy og håndkle.

Glampingtelt 4 pers.  - 2000,- inkludert sengetøy og håndkle.

Tlf 41147524

turid@yogalaava.no

Stengerveien 44

3760 Neslandsvatn

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page