GLAMPING - GLAMORØS CAMPING

Velkommen til glamping, en magisk opplevelse! Teltene våre er koselig innredet med senger, dyner, gulvtepper og lykter. De er rommelige nok for komfort (6m i diameter, 3m takhøyden), med elektrisitet og vifteovn, kan du både være på telttur og være tørr og varm uansett vær. På varme dager kan veggene rulles opp så du får en sval og deilig temperatur i teltet. Vi håper å gi deg en minneverdig og ekte opplevelse.

Vi leier ut to telt med fire senger, og mulighet for ekstra madrasser på gulvet. Teltene står ute på jordet utenfor Yogalåva, hvor du også kan besøke og plukke dine egne egg fra de 15 hønene vi har på gården. Du har fri tilgang til den særegne låven vi har innredet slik vi drømte om å ha det. Den har fullt utstyrt kjøkken, toalett, dusj, yoga/leke/treningsrom, og koselig oppholdsrom med mulighet for film på storskjerm. Det er også utedusj og grillplass ved teltene.

I tillegg til glampingteltene, leier vi ut ei koselig lita koie med dobbeltseng.

 

Plassen vår har sitt eget tjern med badebrygge og fiskemuligheter, kano og airjump til å turne og leike på vannet. Det er gåavstand til Sandvann, en koselig badeplass med fin strand og badebrygge, og en mengde turmuligheter og aktiviteter i området, se

Priser:

Glampingtelt 2 pers.  - 1600,- inkludert sengetøy og håndkle.

Glampingtelt 4 pers.  - 1800,- inkludert sengetøy og håndkle.

Koie 1 pers.                     - 850,- inkludert sengetøy og håndkle.    

 

Koie 2 pers.                     - 1000,- inkludert sengetøy og håndkle.

AKTIVITETER I NÆROMRÅDET

Tlf 411 47 524

turid@yogalaava.no

Stengerveien 44

3760 Neslandsvatn

  • Instagram
  • Facebook