top of page

fre. 03. feb.

|

Neslandsvatn

Rolig yogakurs - 10 ganger

Plei deg selv i vinter med rolige yogatimer som løser opp rygg, nakke og hofter, fremmer en friere og naturlig pust, og hjelper deg å roe ned nervesystemet, kroppen og hode.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Rolig yogakurs - 10 ganger

Tid og sted

03. feb., 10:00 – 21. apr., 11:30

Neslandsvatn, Stengerveien 44, 3760 Neslandsvatn, Norge

Gjester

Om arrangementet

Rolig yoga fredager 10.00 - 11.30 - 10 ganger - 2200,-

Starter fredag 3 februar! Ingen yoga 24. februar pga vinerferie og 7. april pga påskeferie. Siste kursdag 24 april.

Forbehold om minimum 6 påmeldte for å starte opp kurset.

Betalingslink vil bli sendt etter påmelding, og plassen blir holdt av etter betaling. Du kan be om å få beløpet delt på to ganger. Påmeldingsfrist tirsdag 31 januar. Bindende påmelding! Ps! Hvis du ønsker å være med på både dette kurset og Ashtanga yogakurset så får du 25% rabatt på det ene kurset.

Niste og kaffe/te etter klassen for de som ønsker. Yogalåva spanderer kaffe og te.

På dette kurset vil vi ha fokus på ro, pust og myke rolige yogaøvelser. Det vil også bli noen skånsomme styrkende stillinger. De fysiske øvelsene vil hjelpe oss å løse opp rygg, nakke og hofter og fremme god bevegelighet i muskler og ledd. Pusteøvelsene fremmer en friere og mer naturlig pust, og hjelpe oss å roe ned nervesystemet, kroppen og hode. Vi avlsutter alltid med en god lang guidet avspenning. På dette kurset vil vi ha en rolig og forsiktig tilnærming til den fysiske yogaen, så dette passer også godt for deg som har spesielle hensyn å ta.

Fredag 17 februar og 21 april er nærme nymåne, og da vil det bli en kortere rolig fysiks første halvdel av klassen, og andre halvdel vil bli yoga nidra.

Yoga nidra er dypdeavspenning.

Nidra betyr søvn og yoga nidra betyr yogasøvn. Det er ikke søvn slik vi vanligvis gjør om natta, men en egen tilstand midt imellom søvn og våkenhet. Vi øver på å finne en dyp avspent tilstand der kroppen er i ro og hviler, mens sinnet er våkent og tilstede -det er der du er rett før du sovner til vanlig.

Ved nymåne opplever mange at de er litt mer slitne, tyngre i kroppen og innadvente. Det er en perfekt tid for å vende fokuset mer innover og unne seg ekstra ro og hvile. Altså nydelig tid for dypdeavpsenningen yoga nidra.

Dele dette arrangementet

Yogalåva_logo_4.png
bottom of page