top of page

man. 07. mars

|

Zoom

Online Ashtanga Yoga nybegynnerkurs - 8 uker

Dette kurset er for deg som ønsker å finne mer ro, balanse, styrke, og fleksibilitet i både kropp og sinn. Ved regelmessig praksis vil du også komme i bedre fysisk form.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Online Ashtanga Yoga nybegynnerkurs -  8 uker
Online Ashtanga Yoga nybegynnerkurs -  8 uker

Tid og sted

07. mars 2022, 18:30 – 02. mai 2022, 20:00

Zoom

Om arrangementet

Du vil lære Ashtanga yoga sin første serie Primary series. En serie nøye satt sammen av stillinger og pust i fast rekkefølge, for å gjøre kroppen sterkere og mer fleksibel.

På nybegynnerkurset fokuserer vi på å lære serien i rolig tempo og å bygge opp og åpne kroppen litt og litt. Hver time avsluttes med en lang og god avspenning.

En regelmessig Ashtanga-praksis gir helsefordeler på mange plan; den styrker kroppen fra ytterst til innerst, styrker oss fysisk, gir bedre mentalt fokus og konsentrasjon og virker balanserende og stressdempende, og den øker også forbrenningen.

Praksisen styrker også vår fysiologiske balanse som immunforsvaret, hormonbalansen og nervesystemet.

Dette kurset kan du delta på både fysisk på låven, eller via zoom. Du kan også bytte på fra gang til gang etter hva som passer for deg!  Vi har hele koronaperioden hatt god erfaring med denne kombinasjonen på våre yogatimer.

Ønsker du KUN å delta på zoom så meld deg på dette kurset! Ønsker du å delta på låven, eller vil ha muligheten til å kominere låven og zoom så meld deg på kurset som heter "Ashtanga Yoga nybegynnerkurs - 8 uker".

Du vil også få muligheten til å delta på Rolig Yogakurs sine timer som vil gå torsdager kl 10 de samme 8 ukene, samt en  "tidlig morgen yoga" som vil gå på zoom en gang i uka. Skulle du også bli klar i løpet av kurset så har du også muligheten til å delta på Ashtanga Yogakurset for øvede. Alt dette er inkludert i prisen!

For spørsmål ta kontakt på tlf 929 79 860 eller turid@yogalaava.no

Tidspunkt:

Mandager kl 18.00 - 19.30

Pris: 1750,-

Oppstart mandag 2 mai. Ingen undervisning 2 påskedag 18. april. Siste kursdag mandag 2 mai.

Når du «kjøper billett« vil prisen være 0,- , så får du en mail med betalingsinfo.

Forbehold om minimum 6 deltagere på kurset!

Ved eventuelle covid 19 restriksjoner går all undervisning over på zoom.

Billetter

  • Online Ashtanga Yoga nybegynne

    Denne billetten inkluderer 8 ukers ashtanga yoga nybegynnerkurs, samt fri tilgang til èn "morgen yoga" på zoom hver uke + delta på timene til Rolig Yogakurs ved ledig plass, som går på torsdager kl 10.00 de samme ukene.

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page