top of page

ons. 09. mars

|

Yogalåva

Ashtanga Yogakurs for øvede - 8 uker

Dette kurset er for deg som vil fordype din Ashtanga Yoga praksis eller ta opp din tidligere praksis. Vi vil jobbe med å få gode rutiner og etablere en god eqenpraksis.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ashtanga Yogakurs for øvede - 8 uker
Ashtanga Yogakurs for øvede - 8 uker

Tid og sted

09. mars 2022, 18:30 – 27. apr. 2022, 20:00

Yogalåva, Stengerveien 44, 3760 Neslandsvatn, Norge

Om arrangementet

Dette kurset er for deg som vil fordype din yogapraksis eller ta opp din tidligere praksis. Vi vil jobbe med å få gode rutiner og etablere en god egenpraksis. I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å være disiplinert og å stå i en yogapraksis aleine. Det er gjennom regelmessig praksis de store forandringene og helsefordelene vil komme.

Det er derfor veldig nyttig å lære seg serien godt og jobbe frem en egen praksis hjemme, i tillegg til å komme på klasser med instruktør. Det kan føles som om tida ikke strekker til, at du allerede har en fullpakka hverdag med jobb, familie og plikter. Men nettop derfor er det så viktig å finne små smutthull til egentid og pleie av egen kropp og sjel. Så på dette kurset vil vi sammen støtte og hjelpe hverandre til å finne måter å få inn en regelmessig praksis på.

Ps! Egenpraksis kan også gjøres sammen med andre, både fysisk i samme rom eller via møterom på nett. Noen ganger er det fint med litt drahjelp fra andre.

En praksis hjemme trenger ikke nødvendigvis å være det å gjøre hele serien. Det kan f.eks være solhilsner og noen avsluttende øvelser. Eller kanskje en dag bare pusteøvelser.

Ashtanga Yoga er mer enn bare yogastillingene og bevegelsene (asanas), dette er også noe vi skal se litt mer på på dette kurset.

En regelmessig Ashtanga-praksis gir helsefordeler på mange plan; den styrker kroppen fra ytterst til innerst, styrker oss fysisk, gir bedre mentalt fokus og konsentrasjon og virker balanserende og stressdempende, og øker forbrenningen.

Praksisen styrker også vår fysiologiske balanse som immunforsvaret, hormonbalansen og nervesystemet.

I tillegg til dette kurset kan du også delta på de andre kursa som går parallelt med dette de samme 8 ukene - Ashtanga Yoga nybegynnerkurs og Rolig yogakurs.

Det vil også bli satt opp «morgen yoga» på zoom en gang i uka, hvor hensikten er drahjelp til å få inn en rutine med å starte dagen med en liten praksis før jobb eller andre gjøremål. Her blir det solhilsner, den stående serien og noen avsluttende stillinger.

Alt er inkludert i prisen for ett kurs :-)

Dette kurset kan du delta på både fysisk på låven, eller via zoom. (Du kan også bytte på fra gang til gang etter hva som passer best for deg!) Vi har hele koronaperioden hatt god erfaring med denne kombinasjonen på våre yogatimer.

Ønsker du å delta kun på låven eller kobinere å delta på låven og på nett så melder du deg på dette kurset.

Ønsker du KUN å delta på zoom så meld deg på kurset som heter Online Ashtanga Yogakurs for øvede!

For spørsmål send en melding til Yogalåva på messenger, eller ta kontakt på tlf 929 79 860 eller turid@yogalaava.no

Påmelding på vår hjemmeside. Trykk på linken under billetter her i eventet!

Tidspunkt:

Onsdager kl 18.30 - 20.30

Pris: 1750,-

Oppstart onsdag 9 mars.

Siste kursdag 27 april.

Når du «kjøper billett« vil prisen være 0,- , så får du en mail med betalingsinfo.

Forbehold om minimum 5 deltagere på kurset!

Ved eventuelle covid 19 restriksjoner går all undervisning over på zoom.

Billetter

  • Ashtanga Yogakurs for øvede

    Denne billetten inkluderer 8 ukers Ashtanga yogakurs for øvede, samt fri tilgang til en" morgen yoga" på zoom hver uke, og rolig yogakurs og ashtanga yoga nybegynnerkurs som går parallellt de samme 8 ukene.

    kr 0,00
    Utsolgt

Denne arrangementet er utsolgt

Dele dette arrangementet

bottom of page